Over Meike Wilbrink

Nieuwsgierig,
eerlijk & positief

Over Meike Wilbrink

In 2014 ben ik afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Universiteit Utrecht. Ik heb een sterke interesse voor de thema’s bevlogenheid, stress & burnout en duurzame inzetbaarheid. Wat maakt dat de één bevlogen het werk doet met veel energie en de ander burned-out raakt? En hoe kan iemand toch met plezier naar het werk gaan én zich opgebrand voelen? Welke factoren spelen mee bij stress & burnout?

Image
Meike Wilbrink Coach

Mijn achtergrond

Vijf jaar lang heb ik verzuim- en re-integratietrajecten mogen begeleiden en ben ik op zoek gegaan naar de antwoorden. Hier zag ik dat de langdurige trajecten (langer dan 4-6 maanden) veelal bestond uit klanten met psychische aandoeningen, waarvan meer dan de helft bestond uit burnout of overspannenheid.

Zo zag ik verschillende leeftijden, beroepen, persoonlijkheden en interesses. Herstel is maatwerk, maar met de juiste tools en begeleiding zag ik mensen volledig terugkeren in het werk en weer veerkrachtig in het leven staan. Na het re-integratiewerk heb ik drie jaar als teammanager bij een re-integratiebedrijf gewerkt in Utrecht. Mijn missie: een stevig team bouwen met bevlogen specialisten die de beste kwaliteit leverden aan de klant. Een hele leuke en leerzame ervaring waar ik met veel plezier op terug kijk.

In 2021 ben ik samen met mijn partner en zoontje verhuisd naar Camperduin, Noord-Holland. Hier wonen we aan het strand en aan het grootste duingebied van Nederland. Buiten in de natuur coachen werd mijn droom. Hiervoor heb ik een opleiding tot stress- en burnout specialist gevolgd. Met alle opgedane kennis en vaardigheden wandel ik nu letterlijk een stuk mee in het leven van de klant. 

Mijn missie

De klant inzichten geven in hoe stress werkt in het lichaam, hoofd en hoe dit zich uit in gedrag. Daarmee laten zien dat het ook écht anders kan. Je fit en vitaal voelen, positiever in het leven staan en daarmee een gezonde balans creëren tussen spanning en ontspanning.

Dit doe ik buiten in de natuur. Door oefeningen, actief luisteren en vragen stellen houd ik je een spiegel voor, zodat jij optimaal kunt leren.  

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking. En misschien wandel ik een stukje mee in jouw leven.